Binance Dev Birleşmeyi Destekleyecek: Bu 2 Altcoin’i Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Artificial Superintelligence Alliance (ASI) birleşmesini destekleyeceğini açıkladı. Bu bağlamda borsa, Ocean Protocol (OCEAN) ve SingularityNET (AGIX) tokenlerini listeden çıkaracak. Yapay zeka odaklı tokenler NVIDIA’nın dünyanın en değerli şirketi olmasının ardından uçuşa geçti. Önde gelen yapay zeka odaklı tokenler olan AGIX, OCEAN ve FET de çift haneli rakamlarla bu koşuya liderlik etti.

Binance, ASI’yi destekliyor: AGIX ve OCEAN’ı delist etti!

Binance, ASI token ittifakını destekleyeceğini açıkladı. İlk destek eylemi, sırasıyla Ocean Protocol ve SingularityNET yerel tokenleri olan OCEAN ve AGIX’i listeden çıkarmak olacak. Bu eylem, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere, tokenlerin alım satımının durdurulması ve tüm para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınması anlamına gelecek. Bu bağlamda borsa, şu açıklamayı yaptı:

1 Temmuz 2024 TSİ 06:30’da, Ocean Protocol (OCEAN) ve SingularityNET (AGIX) para yatırma ve çekme işlemleri askıya alınacaktır. Lütfen OCEAN ve AGIX para yatırma işlemlerinizin bu saatten önce tamamen işlenmesi için yeterli zaman bıraktığınızdan emin olun.

Binance ayrıca AGIX ve OCEAN holderları için tüm teknik gereklilikleri yerine getirmeyi taahhüt etti. Bu iki token, Binance’te FET kısaltmasını alacak. Böylece, Ocean Protocol için 1 OCEAN – 0,433226 FET ve SingularityNET tokenı için 1 AGIX – 0,433350 FET oranında takas edilecek.

Dev birleşmenin arka planı ve amacı

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol kesin bir birleşme anlaşması yapmayı taahhüt etti. Sözleşmenin şartlarına göre, ilgili hizmet tokenleri FET, AGIX ve OCEAN, tek bir ASI haline gelecek. Böylece “yapay zeka araştırma ve geliştirme alanında en büyük açık kaynaklı, bağımsız oyuncu” haline gelecekler.

Bu stratejik hamle, tüm taraflarca paylaşılan bir vizyon olan merkezi olmayan bir yapay zeka platformunun geliştirilmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. Token’larının ASI token’ında birleşmesine rağmen SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol operasyonel bağımsızlıklarını koruyacak. Ancak, Superintelligence Collective çatısı altında işbirliği yapacaklar. Bu yeni koalisyon SingularityNET’in kurucusu ve CEO’su Ben Goertzel tarafından yönetilecek. Amaç, Alphabet ve Microsoft gibi teknoloji devlerinin kontrolünden uzaklaşmak. Ayrıca, şirketlerin yalnızca hissedar çıkarlarına öncelik vermemesini sağlamak.

FET, AGIX, OCEAN tokenları ralli yapıyor

Bugünlerde teknoloji devi NVIDIA dünyanın en değerli şirketi konumuna yükseldi. Yapay zeka odaklı tokenler olan FET, AGIX ve OCEAN de bu haberin ardından yükselişe geçti. Böylece, sektördeki emsallerinden önemli ölçüde daha iyi performans gösterdiler. Yapay zeka tokenları %30’a varan kazançlar elde ederek piyasa güvenini ortaya koydu.

FET/USDT, AGIX/USDT, OCEAN/USDT 1D Grafikleri, Kaynak: TradingView

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx