İşte katlanabilir akıllı telefon pazarının yeni amiral gemisi

Samsung, bu yılki ikinci Unpacked etkinliği için henüz resmi bir duyuru yapmamış olsa da, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 hakkında çıkan söylentiler Temmuz ayında bir lansmanı işaret ediyor. Bu spekülasyonların ortasında, Galaxy Z Fold 6‘nın Geekbench web sitesinde özel bir Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile görüldüğü iddia ediliyor. Ayrıca, bir teknoloji sızıntısı kaynağı, kitap tarzı katlanabilir telefonun kamera konfigürasyonunun Galaxy S24‘ten daha iyi olacağını öne sürüyor.

17 Mayıs’ta Geekbench web sitesinde SM-F956U model numarasına sahip bir Samsung akıllı telefon görüldü. ABD varyantı olduğu düşünülen Galaxy Z Fold 6‘nın listesi, çok çekirdekli testte 6.619 puan ve tek çekirdekli testte 1.964 puan gösteriyor.

Galaxy Z Fold 6‘nın sekiz çekirdekli ‘Pineapple’ kod adlı bir CPU ile listelendiği iddia ediliyor. Bu CPU’nun temel frekansı 2,26GHz ve tepe frekansı 3,40GHz. Bu CPU frekansları ve kod adı, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platformu ile ilişkilendiriliyor. Bu özel amiral gemisi yonga seti, normal Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine kıyasla daha yüksek saat hızına sahip bir birincil çekirdek ve GPU sunuyor.

İşte katlanabilir akıllı telefon pazarının yeni amiral gemisi

Geekbench girişine göre Galaxy Z Fold 6‘nın Android 14 ve 10,86GB RAM ile geleceği belirtiliyor. Bu listeleme ilk olarak SamMobile tarafından fark edildi ve Gadgets360 tarafından bağımsız olarak doğrulandı.

Ayrıca, tanınmış teknoloji sızıntısı kaynağı Kro (@kro_roe), Galaxy Z Fold 6‘nın Galaxy S24‘ten daha iyi kameralarla geleceğini iddia etti. Ancak, bu iddiada daha fazla ayrıntıya yer verilmedi. Önceki sızıntılar, telefonun kamera ve bataryasında değişiklik olmayacağını öne sürmüştü.

Samsung‘un 2024’ün ikinci Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Temmuz’da düzenlemesi bekleniyor ve bu etkinlikte Galaxy Z Fold 6’nın tanıtılması öngörülüyor. Yaklaşan telefonun titanyum çerçeveye sahip olması ve koyu mavi, açık pembe ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulması bekleniyor. 4.400mAh batarya ve 25W şarj hızına sahip olacağı tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx