Xiaomi, Bu Kez de Akıllı Kettle Üretti: Onlarca Akıllı Tarifi Var

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı ürün gamını genişletmek için çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bu bağlamda; şirketin en yeni ürünü akıllı bir kettle olarak karşımıza çıktı. İlginç özelliklere sahip olan ürün, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Xiaomi’nin yeni kettle’ı, dışarıdan bakıldığında oldukça kibar bir yapıya sahip. 1,8 litrelik hazneye sahip olan kattle, 50’ye kadar akıllı tarife ev sahipliği yapıyor. Sıcaklık ayarının manuel olarak yapılabildiği cihaz, kaynatılan suyu sabit bir sıcaklıkta da tutabiliyor.

Karşınızda Xiaomi MIJIA P1

1.000W gücünde olan akıllı kettle, manuel ayarlanırken 11 farklı sıcaklık kademesini destekliyor. İnternet bağlantı desteğine de sahip olan ürün, zamanlama imkânı da sunuyor. Böylelikle suyu ihtiyacınıza göre kaynatabilirsiniz. 

Xiaomi, MIJIA P1 için bir kitlesel fonlama programı oluşturdu. Bu program kapsamında 25 dolar ödeme yapan Çinli tüketiciler, bu akıllı kettle’a sahip olacaklar. Ancak ürünün küresel pazarlarda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx